Springkussen

Springen, zwaaien, rondjes draaien !


Wij verhuren reeds enkele jaren springkussens en in deze periode hebben we al veel tevreden klanten mogen begroeten, zowel particulieren, verenigingen, maar ook bedrijven. Is er vanwege een speciale gelegenheid iets te vieren en zoek je een leuk speelobject, dan is een springkussen altijd een groot succes!

Wil je meer informatie over ons springkussen of wil je een springkussen bestellen, mail ons dan via info@henderson-verhuur.nlmailto:info@henderson-verhuur.nl?subject=Informatie%20aanvraag%20via%20websitemailto:info@henderson-verhuur.nl?subject=Informatie%20aanvraag%20via%20websiteshapeimage_2_link_0

Huur het springkussen: Happy Hop (4.8 x 4.0 m)

Algemene verhuursvoorwaarden: Een verantwoordelijke persoon moet permanent op het kasteel of trampoline letten om te voorkomen dat er met schoeisel, brillen en andere voorwerpen op gesprongen wordt. Het gehuurde materiaal is in goede staat en de huurder is verantwoordelijk voor alle schade die zou vastgesteld worden na de verhuurperiode.  De huurder zal in geval van een onverwachte storm de nodige maatregelen treffen om het materiaal te beschermen. Tijdens de nacht moet het materiaal veilig opgeborgen worden.